diumenge, 18 de juliol del 2010

II Aquatló Camp de Mar 2010


Avui matí s'ha celebrat el II Aquatló Camp de Mar que, a més, ha estat el campionat de Balears d'aquesta modalitat. Ha estat organitzat per el CN Andratx i la Federació de Triatló de les Illes Balears amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Andratx.
Més de mig centenar de participants han pres la sortida tant a la prova infantil com a l'absoluta gaudint d'un dia solejat amb un nombrós públic. El guanyador absolut masculí ha estat en Viktor Vovrusko del CC Andratx-Bimont mentre que la guanyadora femenina ha estat na Irene Company del CN Andratx.



Esta mañana se ha celebrado el II Aquatlon Camp de Mar que, además, ha sido campeonato de Baleares de esta modalidad. Ha sido organizado por el CN Andratx y la Federación de Triatlón de las Islas Baleares con la colaboración del Ayuntamiento de Andratx.
Más de medio centenar de participantes han tomado la salida tanto en la prueba infantil como en la absoluta disfrutando de un día soleado con un numeroso público. El ganador absoluto masculino ha sido Viktor Vovrusko del CC Andratx-Bimont mientras que la absoluta femenina ha sido para Irene Company del CN Andratx.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada