diumenge, 8 d’agost del 2010

Andritxols al Guell a Lluc a peu



La nit del dissabte al diumenge es va celebrar un altre pic la tradicional pujada des Güell a Lluc a peu. Dels 22 andritxols inscrits finalment varen arribar 10 encara que hi varem trobar alguns altres que hi varen anar pel seu compte.
Els primers andritxols varen arribar prop de les 5.45 hores del matí mentre que els darrers prop de les 9.15 hores complint amb l'objectiu principal que és arribar.
Agrair la feina impagable que varen fer tots el voluntaris i en especial els de la protecció civil d'Andratx encapçalats per n'Asun.
Finalment varem tenir una petita xerrada amb l'artífex de tot això: en Tolo Güell amb qui ens varem fer una foto de record i que ens va enviar una abraçada per a tots els andritxols que alguna vegada han fet el camí i especialment en Joan Forteza que molts d'anys va estar col·laborant al inici d'aquesta gran aventura que és el Güell a Lluc a peu.



La noche del sábado al domingo se celebró otra vez la tradicional subida de Güell a Lluc a pie. De los 22 andritxoles inscritos finalmente llegaron 10 aunque encontramos algunos que habían ido por su cuenta.
Los primeros andritxoles llegaron aproximadamente a las 5.45 horas mientras que los últimos aproximadamente a las 9.15 horas cumpliendo con el objetivo principal que era llegar.
Agradecer el trabajo impagable de los voluntarios y en especial los de protección civil de Andratx encabezados por Asun.
Finalmente tuvimos una pequeña charla con el artífice de todo esto: Tolo Güell con el que nos hicimos una foto de recuerdo y nos envió un abrazo para todos los andritxoles que alguna vez han hecho el camino y en especial a Joan Forteza que muchos años estuvo colaborando al inicio de esta gran aventura que es el Güell a Lluc a pie.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada