dilluns, 9 d’agost del 2010

Triatló Cross Sant Elm 2010


El local del Bimont-CCAndratx Abilio García, a categoria masculina i Margarita Burguera de S´Escapada en Femenina es varen fer amb la victòria a Sant Elm.

El guanyador absolut va tornar a ser el local Abilio Garcia, que creuà la meta junt al seu company d'equip Juanan Fernández que també va tenir una actuació memorable, i omplint el pòdium Viktor Vovrusko, lo que fou un ple del club local, Bimont-CCAndratx.es a categoria masculina. Mentre a fèmines Marga Burguera es va dur la victòria per davant de Katie Soos, malgrat va completar una volta sencera amb la roda foradada.

Els resultats a la resta de categories foren les següents: A juniors José Antonio Muñoz Pozo, (Bimont-CCAndratx.es), a -sub23 Andrés Galmés, a Veterans Guillem Soler QXtrem2002. Mentre que el premi a la general per equips fou per el Bimont-CCAndratx.es per davant de QXtem2002.





El local del Bimont-CCAndratx Abilio García, en categoría masculina y Margarita Burguera de S´Escapada en Femenina se hicieron con la victoria en Sant Elm.

El vencedor absoluto volvió a ser el local Abilio García, que cruzó la meta junto a su compañero de equipo Juanan Fernandez que también cuajó una actuación memorable, y completando el podium Viktor Vovrusko, lo que fué un pleno del club local, Bimont-CCAndratx.es en categoría masculina. Mientras en féminas Marga Burguera se llevó la victoria por delante de Katie Soos, pese a completar una vuelta completa con la rueda de la bicicleta pinchada.

Los resultados en el resto de categorías fueron las siguientes: En juniors José Antonio Muñoz Pozo, (Bimont-CCAndratx.es), en -sub23 Andrés Galmés, En Veteranos Guillemo Soler QXtrem2002. Mientras que el premio a la general por equipos fue para el Bimont-CCAndratx.es por delante de QXtem2002.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada