dimarts, 26 d’octubre del 2010

Excursió Deià -Refugi de Muleta - Port de Sóller 06.11.10

El proper dia 6 de novembre començarem la temporada d'excursions organitzades pel Palau Municipal d'Esports, Departament d'Esports de l'Ajuntament d'Andratx.
Aquesta primera presa de contacte serà amb el recorregut des de Deià fins al Refugi de Muleta, acabant al Port de Sóller on l'autocar ens recollirà a les 15h. a la Platja de'n Repic.

Les inscripcions comencen avui i fins al dia 4 de novembre. Hi ha l'opció de dinar al Refugi per 10'50€, i en tal cas s'ha de confirmar abans del dia 2 de novembre.
El preu és de 6€ per als empadronats i de 12€ per als no empadronats. Més informació al 971.137.131.

Si te vols descarregar el díptic amb més informació sobre el Refugi de Muleta i el perfil de l'excursió, ho tens aquí.


El próximo día 6 de noviembre empezaremos la temporada de excursiones organizadas por el Palacio Municipal de Deportes, Departamento de Deportes del Ayuntamiento de Andratx.
La primera toma de contacto será la excursión desde Deià hasta el Refugio de Muleta, acabando en el Puerto de Sóller, donde el autocar nos recogerá a las 15h. en la Playa de'n Repic.

Las inscripciones empiezan hoy y acaban el día 4 de noviembre. Hay opción de comer en el Refugio por 10'50€, y en ese caso se tiene que confirmar antes del día 2 de noviembre.

El precio es de 6€ para los empadronados y de 12€ para los no empadronados. Más información en el 971.137.131.

Si te quieres descargar el díptico con más información sobre el Refugio de Muleta y el perfil de la excursión, lo tienes aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada