dilluns, 15 de novembre del 2010

Memorial Guillermo Marroig al Port d'Andratx

El passat 6 i 7 de novembre es va celebrar al Port d'Andratx el XVIII Memorial Guillermo Marroig amb la participació de 102 embarcacions (82 optimists i 20 cadetes).
A la categoria optimist la guanyadora final fou la campiona d'Europa Paula Barceló del CN Arenal. a la categoria cadete els guanyadors foren MarcVallespir i Paula Amaro del CM Molinar.
A nivell d'equips el regatistes del Club de Vela Port d'Andratx aconseguiren cinc podis destacant les actuacions de Lluis Colell (segon al grup B d'optimist), Marcos Plomer (segon al grup C d'optimist), Ana Ferragut (primera al grup D d'optimist), Ana Grossman (tercera al grup D d'optimist) i la parella formada per Victor Maimó i Marc Obrador (tercers a cadete).


El pasado 6 y 7 de noviembre se celebró en el Puerto de Andratx el XVIII Memorial Guillermo Marroig con la participación de 102 embarcaciones (82 optimists y 20 cadetes).
En la categoría optimist la ganadora final fue la campeona de Europa Paula Barceló del CN Arenal. en la categoría cadete los ganadores fueron MarcVallespir y Paula Amaro del CM Molinar.
A nivel de equipos los regatistas del Club de Vela Port d'Andratx consiguieron cinco podios destacando las actuaciones de Lluís Colell (segundo en el grupo B de optimist), Marcos Plomer (segundo en el grupo C de optimist), Ana Ferragut (primera en el grupo D de optimist), Ana Grossman (tercera en el grupo D de optimist) y la pareja formada por Victor Maimó y Marc Obrador (terceros en cadete).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada