dimarts, 11 de gener del 2011

Bons resultats andritxols al Trofeu Ciutat de Palma de vela

Entre el 4 i el 8 de desembre s'ha disputat la 60ª Edició del Trofeu Ciutat de Palma que organitza el Real Club Náutico de Palma.
Els regatistes del Club de Vela Port d'Andratx han aconseguit uns fantàstics resultats. A la categoria Cadet, la parella formada per Victor Maimo i Marc Obrador han aconseguit la 4ª plaça a la classificació general. A la categoria Laser Radial, Matias Pons va aconseguir una 2ª plaça a la classificació general. Al tercer lloc de la classificació general va quedar el seu company Jaume Gomila. Na Leire Alonso que a més d'aconseguir una meritòria 10ª posició a la Classificació General, va obtenir la 1ª posició a la general a la categoria femenina. A la categoria 420, la parella formada per Ana Askaeva i Volodymir Musat va obtenir una 5ª plaça a la classificació general definitiva.
Entre el 4 y el 8 de Diciembre se ha estado disputando la 60ª Edición del Trofeo Ciutat de Palma que organiza el Real Club Náutico de Palma.
Los regatistas del Club de Vela Port Andratx han conseguido unos fantásticos resultados. En lo que se refiere a la categoría Cadete, la pareja formada por Victor Maimo y Marc Obrador han conseguido una fantástica 4ª plaza en la clasificación general. En la categoría Laser Radial, Matias Pons consiguió una 2ª plaza en la clasificación general. En tercer lugar de la clasificación general quedó su compañero de equipo Jaume Gomila. Leire Alonso, además de conseguir una meritoria 10ª posición en la clasificación general, obtuvo la 1ª posición en la general en la categoría femenina. Para terminar en la categoría 420, la pareja formada por Ana Askaeva y Volodymir Musat obtuvo una 5ª plaza en la Clasificación General definitiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada