dimarts, 1 de febrer del 2011

Voluntaris per al Ultra Trail de la Serra deTramuntana (UTST)

Com cada any, el 16 d'abril es torna a realitzar l'Ultra Trail i el Trail de la Serra de Tramuntana. Enguany comença des d'Andratx i els organitzadors necessiten voluntaris.
El 2010 el record de molts corredors va ser el fabulós tracte rebut pels voluntaris. Des de l'organització intenten integrar l'equip de voluntaris a la cursa el màxim possible assignant les tasques que més els agradin, els horaris i localització que més els convinguin. A més rebran descomptes a S'Aiguablava, descompte a l'edició següent, material de la prova, etc.
Si voleu apuntar-vos aquí teniu l'enllaç corresponent:
http://ropits.com/utst/index.php?option=com_facileforms&Itemid=126&lang=es

Como cada año, el 16 de abril se vuelve a realizar el Ultra Trail y el Trail de la Sierra de Tramuntana. este año comienza desde Andratx y los organizadores necesitan voluntarios.
El 2010 el recuerdo de muchos corredores fue el fabuloso trato recibido por los voluntarios. desde la organización intentan integrar el equipo de voluntarios a la carrera lo máximo posible asignando las tareas que más les atraigan, los horarios y las localizaciones que más les convengan. Además recibirán descuentos en S'Aiguablava, descuento en la edición siguiente, material de la prueba, etc.
Si quereis apuntaros aquí teneis el enlace correspondiente:
http://ropits.com/utst/index.php?option=com_facileforms&Itemid=126&lang=es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada